Керамічна черепиця Jacobi

Керамічна черепиця – найвідоміший покрівельний матеріал, що витримав випробування часом. Німецькі виробники стверджують, що традиції виробництва черепиці в Німеччині прищепили стародавні римляни приблизно 2000 років тому. Це перевірений часом матеріал, неперевершений по естетиці, надійності та довговічності. Термін служби якісної керамічної черепиці без необхідності проведення ремонту – понад 100 років. Причому весь цей час вона зберігає свої декоративні властивості. Керамічна черепиця вогнестійка, стійка до ультрафіолетового випромінювання, кислотних дощів, різких перепадів температури. Вона має низьку теплопровідність, також добре відома її здатність поглинати шум, не накопичувати статичну напругу. У Німеччині на цей покрівельний матеріал доводиться порядку 70% ринку покрівельних покриттів. Сучасні технології нанесення покриттів на керамічну черепицю забезпечують найбагатший вибір кольорів і матових або глянцевих поверхонь (покритих ангобом або глазур’ю). Покриття не робить істотного впливу на термін служби черепиці, але може кардинально змінити її зовнішній вигляд. Крім величезного розмаїття квітів, існує багатий вибір моделей черепиці.

Керамічна черепиця Jacobi:

  • Вогнетривка, тому що при виробництві кожна керамічна черепиця піддається високотемпературному випалу (близько 1200 ° С).
  • Стійка до агресивних впливів навколишнього середовища (кислотні дощі сонячна радіація, УФ-випромінювання).
  • Не накопичує небезпечного для здоров’я статичної електрики, тому не вимагає, на відміну від металевої покрівлі, пристрої заземлення.
  • Висока шумопоглинаюча здатність. На відміну від будь-яких листових покриттів (метал, полімери й т.д.), поверхня керамічної черепиці не представляє собою мембрану: маса черепка поглинає шум, виключаючи ефект барабана. Це особливо важливо для житлових мансардних приміщень.
  • Низька теплопровідність. Це властивість керамічної черепиці перешкоджає зайвому прогріванню будинку палючими променями сонця влітку і сприяє енергозбереженню взимку.
  • Паропроникність. Виключається утворення неприпустимого в житловому будинку надлишку вологості, а як наслідок – конденсату вологи всередині будівлі. Наявність же надлишкової вологості не тільки завдає шкоди здоров’ю людини і обумовлює появу грибка в приміщеннях, а й, при зниженні температур, конденсат сприяє виникненню полою під покрівлею, що спричиняє її деформацію і руйнування.
  • Екологічно безпечна. Вся керамічна черепиця виготовляється з екологічно чистого матеріалу, абсолютно нешкідливого для здоров’я людини.
  • Покриття керамічної черепиці не піддається корозії, тому середній термін служби такої черепиці – не менше 150 років.
  • Морозостійкість. Завдяки пресуванню і високотемпературному випалу, водопоглинання не перевищує 0,5%, тому покриття з керамічної черепиці витримує навіть найсильніші морози.
  • Забезпечує необхідну вентиляцію підпокрівельного простору.
  • Висока міцність на вигин (руйнівне навантаження не менше 250 кгс) – витримує вагу трьох дорослих чоловіків, і твердість, як у натурального граніту (7 за шкалою Мооса).
  • Економічність. Витрати на утримання даху – мінімальні. Як правило, добре встановлена черепична крівля служить стільки ж, скільки і сам будинок. Тому черепична крівля – це гарне вкладення капіталу.
  • Захист кольору. Захисний колірної пігмент, завдяки матричним з’єднанням, не вимивається з керамічної черепиці, колір черепиці не вицвітає і залишається яскравим на довгі роки.

Завантажити прайс