Мінеральна вата Техноніколь

Вдосконалене технологічне обладнання заводу дає можливість отримати такі вироби з мінеральної вати ТЕХНО, які забезпечують функціональну ефективність, спеціальні поліпшені показники, надійність і безпека продукції. Матеріали ТЕХНО, призначені для теплоізоляції, характеризуються високим рівнем фізико-механічної стійкості, а в умовах експлуатації володіють зниженим показником теплопровідності. Завдяки використанню теплоізоляції ТЕХНО, виготовленої з базальтової групи гірських порід, при будівництві різноманітних конструкцій, дає можливість мінімізувати тепловтрати між холодною і теплою сторонами. За рахунок цього теплотехнічна ефективність споруд і конструкцій істотно підвищується. При використанні ТЕХНО кошти на експлуатацію споруд і будівель, опалення об’єктів значно економляться. Згідно своїми технічними характеристиками, мінеральна вата марки ТЕХНО в кілька разів краще класичних будівельних матеріалів.

Гідрофобність

Дуже часто виникають ситуації, коли з-за проникнення вологи починають руйнуватися огороджувальні конструкції споруд і будівель. Базальтові вироби ТЕХНО, будучи негігроскопічнимі, цього негативного впливу вологи активно запобігають. Для того, щоб водовідштовхувальні властивості підвищувалися, ще в процесі виробництва виробів ТЕХНО в них додають спеціальні препарати. За рахунок того, що мінеральна вата ТЕХНО є надійним і довговічним матеріалом, її дуже часто використовують у теплоізоляції огороджувальних конструкцій.

Довговічність

Довговічність утеплювача є важливим чинником при виборі матеріалів для теплоізоляції в промисловому й індивідуальному будівництві. Саме теплоізоляційний матеріал ТЕХНО є стійким до зовнішніх впливів, який здатний тривалий період зберігати свої експлуатаційні характеристики.

Висока паропроникність

Однією їх основних характеристик мінеральної вати ТЕХНО є висока паронепроникність. Через мінераловатні плити ТЕХНО, що мають волокнисту структуру, може спокійно проникати надмірна волога, яка накопичується в приміщенні. А конденсат, що утворюється, повністю випаровується з поверхні плит, а не збирається в товщі утеплювача. Завдяки цій перевазі мінераловатних виробів може спокійно проникати, є можливість регулювати в будівельних конструкціях і спорудах вологісний режим.

Підвищення вогнестійкості

У виробництві ТЕХНО використовуються тільки негорючі кам’яні матеріали тільки високої якості. При пожежі теплоізоляційні вироби ТЕХНО абсолютно не втрачають свої фізико-механічні характеристики і здатність протистояти вогню. Мінвата ТЕХНО має набагато вище температуру використання, ніж багато інших теплоізоляційні матеріали, наприклад, жужільна вата, скловолокно. Не плавлячись, волокна з базальту ТЕХНО здатні витримати температуру навіть вище 1140 С.

Звукоізоляція

Мінеральна вата ТЕХНО не дає можливості розповсюджуватися звуковим хвилям, а це робить позитивний вплив на самопочуття людей і вони комфортно відчувають себе в приміщенні.

Екологічна безпека

За рахунок того, що утеплювач ТЕХНО володіє унікальними характеристиками, використання даних виробів усередині приміщень забезпечує відмінний комфорт. Крім цього суттєво покращується гігієнічність приміщення і його функціональні характеристики, а це призводить до підвищення якості життя.

Хімічна стійкість

Каменноватние вироби ТЕХНО є стійкими до хімічної дії органічних речовин, захищають поверхню від корозії, володіють стійкістю до дії мікроорганізмів, будинкових грибків і гризунів, абсолютно нешкідливі для людини і відповідають всім нормам і вимогам санітарної гігієни.

Завантажити прайс.