24 переваги черепиці BRAAS

1. якість та термін служби

Технологія вироблення черепиці Braas

Найвищий контроль якості цементно-піщаної черепиці Braas забезпечується суворою системою якості на всіх заводах концерну. Цей процес не стоїть на місці, а постійно вдосконалюється, забезпечує більш тривалий строк служби черепиці Braas, а тому і всього даху в цілому.

 

2. гарантія якості

30 років гарантії від виробника черепиці  BraasКомпанія Моньє надає 30-річну гарантію на свою черепицю Braas , включаючи морозостійкість. Тридцятирічна гарантія надається вже більш ніж 50 років!

3. стійкість до водопоглинання

Стійка до водопоглинання черепиця Braas

Кожна партія виготовленої керамічної та цементно піщаної черепиці проходить тестові випробування в лабораторії заводу на водопогинання та капілярність перед тим, як поступити в продаж. Завдяки чому, черепиця Braas гарантує найвищу ступінь захисту Вашого будинку, навіть в умовах зливи або великого снігу.

4. морозостійкість

Ноу-хау концерна Моньє надає можливість досягти найвищої якості і структури бетонного каменя, завдяки чому черепиця Braas  витримує більш ніж 1000 циклів випробувань на морозостійкість. Вона виключно добре захищена від ризику пошкоджень при випробуванні морозом.

5. стійкість до температурних перепадів

Деякі покрівельні матеріали змінюють свою форму або розширюються під впливом високих температур. Черепиця Braas  зберігає свою початкову форму при будь-якій температурі, за будь-яку погоду. Черепиця Braas  має низьку теплопровідність, завдяки чому, Ви завжди отримаєте комфортний мікроклімат в Вашій оселі в спекотний, літній день, без затрат на кондиціювання.

 6. вогнестійкість

Черепиця Braas  не боїться вогню. В неї немає обмежень щодо використання по класу горючості, як у деяких покрівельних матеріалів.

 7. захист проти бурі

Черепиця Braas  завдяки своїй вазі та розробленій системі замкових з’єднань створює надійний панцир, який протистоїть буревіям. В якості додаткового

захисту, можливо використовувати противітрові кріплення – клямри. Вони дають додаткову страховку та кріплення в необхідних місцях.

8. міцність

Черепиця Braas  витримує точкове навантаження 280 кг/см2. По ній є можливість впевнено пересуватись. Вона легко витримує будь-які снігові та вітрові навантаження. А у випадку механічного пошкодження, кожна черепиця може бути легко замінена.

9. вага як захист

Дахи з керамічної черепиці Braas  мають більшу вагу ніж дахи з інших, більш «легких» покрівельних матеріалів. Але ж у випадку сильних буревіїв, її більша вага надає природну перевагу, черепицю не зірве та не віднесе, як дахи з металу.

10. простота монтажу
точність розмірів і незмінність форм

Кожна окрема черепиця Braas  має однаковий розмір. Точність геометрії нашої черепиці гарантована, а стало бути, на відміну від дешевої глиняної черепиці, черепиця Braas  укладається легко і швидко. Вашим покрівельникам не потрібно витрачати час, на те щоб, покласти її в замок.

11. естетика краса та естетичність

Сьогодні ні в кого не викликає сумніву краса черепичного даху. Завдяки постійному контролю якості будь-яка черепиця Braas  однаково гарна. На відміну від дешевої кераміки, вона не має різнобарвності.

12. естетика на будь-який вимогливий смак

Черепиця Braas  пропонується в широкій кольоровій гамі цементно-піщаної черепиція та 5-ть типів покриття керамічної черепиці; – натуральна, – ангобована, – шляхетна ангоба, – глазурована, – топ-глазурь. Ми надаємо кожному можливість створити дах на свій смак – від класичної пропозиції (модель Франкфурт), до варіанталускоподібної хвилі (модель Смарагд).

13. покрівельна система від одного виробника

Купуючи черепицю Braas , Ви маєте унікальну можливість купити повну покрівельну систему від одного виробника. Всі види фасонних виробів, та різноманітні аксесуари в системі покрівлі, надають можливість виконати покрівлю будь-якої складності, виготовляються тільки на заводах концерну. Ми не пропонуємо саму лише черепицю, ми надаємо можливість купити готовий дах.

14. не потребує догляду

Дахи Braas  виглядають естетично круглий рік. Вони не потребують будь-якого додаткового догляду в процесі 100-річного строку служби. Вам не прийдеться викликати майстрів та проводити профілактику, як у випадку з іншими видами покрівельних матеріалів.

15. захист від шуму

Завдяки своїм якостям та конструкції, черепиця Braas  ізолює звук краще ніж інші види покрівельних матеріалів. Завдяки чому, під Вашим дахом завжди буде спокій та затишок.

16. вартість натуральної черепиця за ціною доброго металу

Вартість цементно-піщаної черепиці Braas  цілком порівнянна по вартості з різноманітними видами інших покрівельних систем з металу або бітуму, запропонованих на ринку України. Однак черепиця Braas  має найкраще співвідношення якість-ціна та найбільший строк використання за таку ж ціну.

17. інноваційне рішення в технології виробництва

Інноваційна технологія виробництва натуральної черепиці Браас забезпечує фарбування черепиці в об’ємі, в масі пігментами в колір черепиці, а подвійне поверхневе фарбування цементно-піщаної черепиці забезпечує ще більш тривалий строк використання, гладкість поверхні та естетику сяючого шару Lumino

18. простота монтажу, легкість реконструкції

Черепиця БРААС завдяки своїй конструкції та наявності тільки одного, вертикального замку, надає можливість простоти укладання, легкого доступу до кожного елементу покрівлі, а відповідно і його заміни або реконструкції. Ви завжди легко зможете вставити в Вашу покрівлю будь-який необхідний або вподобаний елемент.

19. гарна вентиляція даху

Дах з черепиці БРААС має гарну природну вентиляцію. Тому дерев’яна конструкція Вашого даху завжди буде в сухому, провітрюваному стані, не буде гнити від конденсату та прослужить набагато довше, ніж в покрівельних системах з металу або бітуму.

20. післяпродажні консультації

Компанія ТИСЕЙ пропонує своїм клієнтам можливість консультацій з питань вибору черепиці та технології виконання даху – від проекту до його виконування. Кваліфіковані та професійні технічні консультанти готові надати допомогу Вам не тільки на етапі покупки, але й під час монтажу Вашого даху.

21. логістика

Нашим клієнтам не приходиться довго очікувати на товар. Ми маємо систему складів на території України, що гарантує постійну доступність товару. За бажанням, доставка виконується безпосередньо на будівельний майданчик.

22. Braas відомий надійний бренд

Концерн Моньє та його торгова марка БРААС славиться високою якістю запропонованих продуктів та інноваційних рішень. За 12 років присутності марки Braas  на українському ринку, продано більш ніж 13 мільйонів черепиць, які змонтовані на більш ніж 5 тисячах будинків, та з кожним днем кількість нових дахів росте. Наші покрівельні системи користуються великою довірою серед клієнтів.

23. Braas бути першим, якщо мова йде про дах

Будучи членом міжнародної групи Monier, світового лідера в сфері покрівельних систем, фірма ТОВ Моньє та торгова марка БРААС має можливість впровадження інноваційних міжнародних рішень в сфері виробництва та сервіса. Ми керуємось девізом: Бути першим вибором, якщо мова йде про дах!

24. Braas міжнародна мережа

50 років тому БРААС було назвою невеликої німецької фірми. Сьогодні це відома марка, що належить міжнародному концерну, який має більш ніж 200 виробничих підприємств в 46 країнах, які спеціалізуються на виробництві матеріалів для покриття дахів.