Мінеральна вата ROCKWOOL

Основною сировиною в процесі виробництва кам’яної мінеральної вати є, перш за все, базальт і габро. Розплавлені при температурі 1400oC гірські породи піддаються процесу розділення на волокна, утворюючи кам’яну вату, що володіє волокнистої структурою. Завдяки такій структурі продукти з мінеральної вати ROCKWOOL володіють безліччю цінних властивостей, що дозволяють застосовувати їх в якості багатостороннього ізоляційного матеріалу.

Довгі роки зберігає міцність

Вироблена з базальтових гірських порід мінеральна вата ROCKWOOL має виняткову міцність, а її ізоляційні властивості не змінюються з плином часу. При правильному застосуванні вона зберігає стабільність розмірів і не деформується в процесі експлуатації, навіть в умовах змінної температури і вологості. Плюс до всього мінеральна вата ROCKWOOL стійка до біологічної корозії та впливу хімічних засобів.

Утворює міцну теплоізоляцію

Мінеральна вата ROCKWOOL в зимовий час зберігає тепло в будівлі, а в літній час захищає від спеки (низький коефіцієнт теплопровідності і відповідна товщина використовуваного вироби позначає високу тепловий опір R).

Пружність і стабільність з точки зору розмірів продуктів ROCKWOOL забезпечує щільне прилягання, запобігаючи утворенню теплових містків, тобто щілин, крізь які виходить тепло. Завдяки застосуванню кам’яної вати ROCKWOOL, можна уникнути встановлення дорогих систем кондиціонування.

Негорюча і захищає від вогню

Мінеральна вата є негорючою – продукти ROCKWOOL відносяться до найвищого касу реакції на вогонь A1 – вони не горять, не виділяють диму і палаючих крапель. Крім цього, кам’яна вата володіє вогнезахисними властивостями – вона стійка до впливу вогню і пожежонебезпечної температури, завдяки чому дає захист від вогню. Продукти ROCKWOOL підвищують вогнестійкість ізольованих конструкцій, надаючи додаткові цінні хвилини в процесі рятувальних операцій. .

Володіє звукопоглинальні властивості

Кам’яна вата виконує роль чудовою акустичної ізоляції, вона поглинає шум, ефективно знижуючи шумовий фон у приміщенні. Продукти ROCKWOOL підвищують акустичну ізоляційну здатність перегородок відносно звуків, що розходяться в повітрі, а також виникають в результаті удару.

Паропроницаема

Завдяки волокнистої структурі, мінеральна вата ROCKWOOL вільно пропускає водяну пару. В результаті, при її застосуванні у зовнішніх перегородках, ми можемо уникнути вогкості і отримати здоровий і приємний мікроклімат у приміщеннях.

Стійка до впливу вологи

Мінеральна вата ROCKWOOL насилу вбирає вологу, тобто є гідрофобною (вода стікає по поверхні вати – не проникаючи всередину) і плюс до всього не поглинає вологу з повітря (володіє мінімальної сорбційної вологістю).

Завантажити каталог

Завантажити прайс