Чому мансардні вікна Roto?

Система мансардних вікон (дахових вікон) РОТО- це результат тридцяти років розвитку і відповідності очікуванням споживачів усього світу. Сучасні технічні рішення і дизайн, безпека і зручність експлуатації – ось незмінні переваги мансардних вікон ROTO. У надійності дахового вікна і комфорт його експлуатації протягом багатьох років вирішальну роль грає клас використовуваних механізмів. ROTO є світовим лідером у конструюванні та виробництві віконної і дверної фурнітури.

Еволюція мансардного вікна з центрально-поворотною стулкою.

Щоб зручність обслуговування вікна і комфорт використання не були обмежені технічно, ми створили новаторський механізм підняття стулки. Перенесення осі повороту вище 3 / 4 довжини стулки, надає більш легкий доступ до мансардного вікна і можливість вільного огляду при відкритому вікні. Roto R75 блокується в трьох точках. Відповідаючи на різноманітні вимоги споживачів, ROTO ввело виняткову альтернативу: додаткову лінію вікон із ПВХ, що забезпечує надійність і довговічність в умовах підвищеної вологості, наприклад, на кухні чи у ванній кімнаті. У вікнах R75 використана найсучасніша конструкція стулки, легка в управлінні і лаконічно вписується в будь-який інтер’єр.

Передова технологія на ринку-дахове вікно Roto R85-89, унікальна конструкція механізму, який дозволяє повертати стулку по двох осях. Положення дахового вікна з піднятою віссю повороту на 3 / 4 дає оптимальні умови для миття зовнішнього скла та провітрювання приміщення. Положення стулки з відкриванням по верхній осі, завдяки функції повного відкривання вікна, дає виняткову можливість комфортного огляду при відкритому вікні, без побоювання намокнути під починається дощем. Застосування у мансардному вікні спеціально сконструйованої віконної фурнітури дозволяє стабільно і безпечно блокувати стулки в 4х точках, підсилюючи захист від злому.

Три модельних ряди вікон – перекривають будь-яку потребу споживачів.

Три модельних ряди мансардних вікон Roto були розроблені з метою про задоволення різноманітних технічних рішень. Центрально-поворотні, з піднятою віссю повороту, з двома осями повороту вікна. Широкий вибір розмірів, обладнання та аксесуарів забезпечують практично необмежені можливості підбору оптимального комплекту. Якість вікон Рото суттєво вищі за анологічні моделі таких відомих брендів як Факро та Велюкс.

 

Переваги мансардних вікон Roto:

1) 75 років світового досвіду*: Roto присутня більш ніж в 500 міліоннах вікон

* віконна фурнітура з 1935 г.

рото 1

 

2) Неперевершена Німкцька якість мансардних вікон РОТО дозволила отримати титул «Фабрика року 2012» . Цю престижну нагороду останніми роками отримали та гігінти як BMW, Siemens, та Fujitsu.

 РОТО 2

 

3) 15 років гарантії на мансардні вікна Roto: гарантія безпечної та надійної експлуатації продукції впродовж багатьох років.

3

 

4) Больше свободи. Більше комфорта: максимальна зручність, комфорт та функціональність мансардних вікон Преміум класа – Designo R7 та Designo R8

4

 

5) Уникальні функціональне рішення: регульована фурнітура Roto, одна багатофункціональна ручка, зручне та безпечне положення для миття вікон

 

 РОТО 5

 

6) Зовнішні накладки і оклад встановлюються без використання інструментів, що значно спрощує монтаж

РОТО 6

 

7) Пакет Roto “Якісний монтаж”: включає в собі: термо-блок WD, ущільнення з автомобільного EPDM-каучука, монтажні кутики, пароізоляційна плівка, ругулювання після монтажу

 

 РОТО 7

8) Монтажні комплекти ASA та AAS: монтажні та ущільнюючі комплекти забезпечують надійне та герметичне зєднання вікон Roto з покрівлею

 

РОТО 8

 

Завантажити каталоги:

ROTO_180510.pdf

roto_gwarancja_ua2xa4_03.pdf

ua_okna_serii_8_i_designo.pdf

Завантажити прайс